Usluge

Podrška tokom celog Agile putovanja.

Vi određujete polaznu tačku, brzinu i odredište; ja Vas podržavam tokom putovanja.
Efikasnije, ugodnije i pouzdanije do cilja.

Agilnost + kognitivnobihejvioralni koučing

Uđite u Agile putovanje sa podrškom na svakom nivou: individualnom, timskom i organizacionom; u sticanju znanja i primeni istih u praksi

Agilna transformacija

Agilna transformacija je proces tokom kojeg organizacija postaje agilnija u poslovanju tj. brže i lakše odgovara na promene. Skraćuje se go-to-market vreme, podiže se kvalitet proizvoda i usluga, uvećava se efikasnost poslovanja, motivacija zaposlenih i zadovoljstvo korisnika.

Ovaj proces je kompleksan i put do uspeha je specifičan za svaku organizaciju. Učinite svoju transformaciju bržom i efikasnijom kroz Agile trening, mentoring, koučing i savetovanje.

Treninzi i radionice

Na treninzima i radionicama rešavamo konkretne probleme koji učesnici donesu, učimo i primenjujemo teoriju kroz vežbe i simulacije. Mogu biti skrojeni za specifične potrebe tima: cilj, problem ili situaciju (product discovery, product kick-off, primena kanbana u timu i slično).

Naučite više o Agile-u, Scrum-u, Lean-u i Kanbanu i isprobajte veštine uz interaktivne radionice i treninge u malim grupama.

Koučing i mentoring

Često na treningu ili u teoriji nešto izgleda lako, ali naiđemo na poteškoće kada to treba primeniti u svom poslovnom okruženju. Koučing i mentoring olakšavaju i ubrzavaju primenu znanja i veština u praksi podižući Vašu samo-efikasnost u konkretnim situacijama koje želite razrešiti.

Napredujte kao pojedinci brže uz individualni koučing i mentoring. Za Scrum Master-e, Product Owner-e i ostale Agile lidere.

We have chosen Milos as our coach as he immediately understood where we were coming from. He would nod his head knowingly when I would describe the types of issues I was seeing from day-to-day. He could cite multiple examples of where and how he had resolved these types of issues in the past.

— Kieran Cummins, Head of Engineering

Ono što mi je oduvek bilo najteže i najmanje intuitivno je sada postala gotovo rutina: sada umem da postignem duboko razumevanje ljudi, a time da ih i sama osnažim da rešavaju ono što je možda delovalo nerešivo. Moj tim je postao grupa saosećajnih ljudi i ispunjenih profesionalaca, a kvalitet naših proizvoda konstantno raste. Hvala Miloše!

— Donka Torov, Scrum Master